Новини  

Задейства ли се най-страшната катастрофа на планетата???

0 Коментари
1530
11 юни 2018

 Задейства ли се най-страшната катастрофа на планетата???

Ще започне ли най-страшната катастрофа на планетата?  

Това, което се случва в момента в Кения, продължава да потвърждава и най-песимистичните прогнози на изследователите за разместването на Нубийската и Сомалийската тектоническа плоча.  В тази, изстрадала много, африканска държава, гигантски пукнатини се появяват една след друга в земята. 

В последните дни са се образували сериозни геологически аномалии. Например, такива са се появили на склоновете на хребетите Абердер и Елгейо, между които в долина живеят хиляди кенийци. Сега те трябва или веднага да се евакуират, или, ако няма такава възможност, да продължат да живеят там в страх, че ще пропаднат в земята. 
Както съобщават медиите по света, бягството на хората в този район може да се нарече дори не евакуация, а изход - дотолкова пукнатините вече са застрашаващи популацията, защото вече могат да погълнат цели села.
 

Най-страшното е, че много от кенийците просто няма къде да отидат, но и не могат да останат там, където са сега. Опасните пукнатини растат всеки ден, всяка нощ кенийците, които остават на заселените, засега, участъци, чуват ужасяващия грохот и пукот. Люлеят се домове, по стените се появяват многобройни пукнатити, а по-старите постройки просто рухват.  

Прогнозата на експертите е още по-страшна. 

Те предупреждават, че това, което се случва в момента, може да е само началото на пагубна катастрофа.   

Според експертите движението на такива колосални, тектонически плочи води не само до появяването на гигантски разломи, но и до събуждането на спящи и дори до появяването на нови вулкани.  

А това вече реално заплашва да се превърна в световна катастрофа, последствията от която ще изпитат не само кенийците, дори не само африканците, но всички жители на планетата ни!

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 11 юни 2018 16:37
Сродни статии: Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Удивителният свят на Лоли Пладнешки обир от фелдшер Бирсен и потулване по веригата Лидерът на НПСД Орхан Исмаилов почете най-младата жертва на възродителния процес – бебето Тюркян… ДПС пак се подигра с турците в Млечино, с песен за Питу Гули Има ли злоупотреби в ОД „Земеделие Кмета Неджми ли премахна турското приветствие от табелата на Джебел? Ще изхвърчат ли и калинките на Караянчева? Строителната треска в Кърджали и … Байрам с посланиe за Великден...
Задейства ли се най-страшната катастрофа на планетата

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.