Новини  

Ще Огрее ли Хасан Азис?

0 Коментари
1768
16 мар 2018

Ще Огрее ли Хасан Азис? 

Кмета Хасан Азис е на път да постигне голям успех в мрачния ни град Кърджали.  

Както е известно Кърджали е единствения областен град в страната без нощно осветление от десетки години насам ДпСарско управление. Проблем станал банален и дори достоен за рекордите на Гинес. 

Но, ето че технократът Хасан Азис, който е дори инженер по образование, е на път да постигне един макар и мини-мини-мален успех за 15 години управление на града. 

Най-накрая изглежда, че ще грейне поне новия мост над Арда, към квартал Възрожденци.  

Засега останалата 99% част от града ще продължава да тъне в мрак вечерно време. Нищо, че кърджалийци плащат най-високите местни данъци в страната...

Хасан с инженерната си мисъл е измислилУникална технология*”, и моли за „търпение!" всички кърджалийци за да се направи осветлението на моста!  

Хасан щял да разкрие всички детайли по ремонта в понеделник. 

Хасан до понеделник, ще измисли поредния „информационен тюрлюгювеч” за сервиране на кърджалийци, а за осветлението за града се очертава, всички ние да чакаме поне още 15 години, … или да сменим кмета дотогава!

 

  

 rodopite.net

 

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 02 април 2018 17:38
Сродни статии: Златна монета от Турско Сдружение на Изселници за шахматния гений Нургюл Салимова Удивителният свят на Лоли Лидерът на НПСД Орхан Исмаилов почете най-младата жертва на възродителния процес – бебето Тюркян… ДПС пак се подигра с турците в Млечино, с песен за Питу Гули Има ли злоупотреби в ОД „Земеделие Ще изхвърчат ли и калинките на Караянчева? Кмета Неджми ли премахна турското приветствие от табелата на Джебел? Строителната треска в Кърджали и … Байрам с посланиe за Великден... Грешните действия на арменските лидери
Ще Огрее ли Хасан Азис?

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.