Новини  

ПАК ВАЛЯТ ОСТАВКИ в ДпС

0 Коментари
2338
05 юни 2018

На снимката: националиста- педофил Владимир Кузов 

ДпС отговорника за София-Нихат Кабил преди дни казва, че няма проблем Владимир Кузов (един доказан педофил и етнически националист) да стане член на партията!? 

Агентурната партия ДпС на Доган и Пеевски продължава да приема български етнически националисти от „Атака” в своите редици. 

След като преди година ДпС включи в кандидат-депутатските си листи в София двама етнически националисти, преди няколко месеца тихомълком под сурдинка, ДпС е приела за член, осъждания за педофилия „Атакист”- Владимир Кузов. 

Педофилът- националист Кузов отдавна е проявявал интерес да стане член на ДпС, но официално бил приет в края на Февруари. 

Информацията за това „голямо събитие” е услужливо укривано от ДпС, до преди два дни когато „24 часа” съобщава за шокиращата истина в Догановата партия. 

След изтичането на информацията, отговорникът на ДпС за София- Нихат Кабил потвърждава гузната истина. 

„Колегите от района така са преценили, и щом уставът е спазен няма пречка” заявява преди дни ДпС отговорника за София. 

Шокиращо е, че ДпС не вижда пречка, да приеме в своите редици един доказан етнически националист, който е осъден и за склоняване на деца към блудство т.е. педофилия. 

Скандалът се разрастна и се разчу светкавично, и днес от партията на Доган и Пеевски бяха принудени да реагират, като заявяват, че прекъсват членството на националиста педофил Владимир Кузов в ДпС. 

Шефът на ДПС обяснил днес, че той не знаел за случая и също бил разбрал от медиите, че педофил е станал член на ДпС.  

С цялата си наглост Мустафа Карадайъ твърдял днес пред медиите, че ДПС винаги са били изповядвали и щели да изповядват общочовешки, европейски ценности и последователни ценности!?

Г-н Карадайъ, педофилията и етническият национализъм Европейски ценности ли са??? 

И за да замаже невероятния шамар за ДпС, от партията са взели, че освободили още няколко души, а ръководителят за София Нихат Кабил си подал оставката. Оставката на Кабил е приета светкавично. 

Хората сега се питат, след като ДпС изпадна в дълбока идеологическа криза с появата на новата партия ДОСТ, ДАЛИ педофилията и етническия национализъм не се превръщат в нова идеология на Догановата партийка?!

 

rodopite.net 

 

Карадайъ се изложи като „кифладжия* в Кърджали 

http://rodopite.net/blog/karadaj-sie-izlozi-kato-kifladziia-v-krdzali/

 

 

 

0.0
Последна актуализация на:: сряда 06 юни 2018 19:24
Сродни статии: ДПС пак се подигра с турците в Млечино, с песен за Питу Гули Орхан Исмаилов от гроба бебето Тюркян: „Новото правителство обслужва ДПС. Българските турци са и... Медиите на Пеевски хвалят Борисов, а ДПС „играе ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език ДПС е против признаването на Турското национално малцинство „Претоплена ДпС манджа* Бългapcĸaтa иĸoнoмиĸa пак изocтaвa по растеж зaд дъpжaвите в peгиoнa ДпСарска сол против уроки в Кърджали Пак рекетьорска чета в Кърджали Две Джебелски фирми близки до ДПС, прибрали 130 милиона от Обществени поръчки
ПАК ВАЛЯТ ОСТАВКИ в ДпС

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.