Новини  

ДПС с мощна подкрепа за кандидата на ГЕРБ

0 Коментари
263
24 ное 2021

В последно време конюктурната партия ДПС е в едно такова никакво състояние, или казано на турски „iki arada bir derede…. Всъщност тази организирана структура от години се опитваше да играе едновременно хем опозиция хем с управляващата ГЕРБ в покварената ни политическа система.

Не е ясно и кой точно създаде ДПС в България, но нееднозначно от самото начало беше поверена на турските комунисти и ДС агенти, и с времето се оформи просто като един „обръч от фирми“, за усвояване на милиарди от държавния бюджет и евросредства. За пред хората ДПС дори се опитваше да „играе“ някаква опозиция на ГЕРБ, макар, че на местно и централно ниво съглашението между ГЕРБ и ДПС беше факт от началото на ГЕРБ-ерското управление на страната. Но, медийната група на ДПС-депутата Д. Пеевски, добре захранена и с кредитите от фалиралата КТБ, яростно защитаваше и хвалеше, и продължава да защитава изпадналия в немилост Б. Борисов.

Облагите на ДПС от ГЕРБ бяха под формата на държавни поръчки, студен резерв, охрана от НСО, екстратериториален статус на имотите, общи далавери в държавните горски стопанства и т.н.

Същевременно ДПС от самото начало защитава и главния прокурор Гешев. Или ако обобщим ДПС и Пеевски реално защитават ГЕРБ, Борисов и Гешев, и в същото време председателят на ДПС- Карадайъ, твърдeше че правителството на ГЕРБ се е провалило. На кое точно можеше да се вярва и не беше ли шизофренично всичко това??

Този въпрос получи ясен отговор с мощната подкрепа от ДПС за кандидата на ГЕРБ на балотажа за президент на България. Така, кандидата на ГЕРБ въпреки, че загуби изборите, получи мощна подкрепа от стотици хиляди ДПС гласа, като в Турция (с 92%) и Кърджали с (63%) изпревари Р. Радев с огромно мнозинство. В други райони с електорат на ДПС в североизточна България и Благоевградско, на 21-ви ноември подкрепата от ДПС за ГЕРБ също беше голяма.

Така изсветляването на модела ГЕРБ-ДПС приключи.

Сега вече единственият властови ресурс на ГЕРБ и ДПС е местната власт. Но, и това е временно, особено ако народът те е изритал от централната власт,... три пъти за една година...

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: четвъртък 25 ноември 2021 15:40
Сродни статии: ДПС пак се подигра с турците в Млечино, с песен за Питу Гули Орхан Исмаилов от гроба бебето Тюркян: „Новото правителство обслужва ДПС. Българските турци са и... Кмета Неджми ли премахна турското приветствие от табелата на Джебел? Ще изхвърчат ли и калинките на Караянчева? Строителната треска в Кърджали и … Байрам с посланиe за Великден... Грешните действия на арменските лидери Мизерни 258 евро става нетната минимална заплата в България Мистериозната карта на османския адмирал Пири Рейс Турчин и албанец преговарят за България и Македония, но…
добре захранена и с кредитите от фалиралата КТБ и продължава да защитава изпадналия в немилост Б. Борисов. медийната група на ДПС-депутата Д. Пеевски яростно защитаваше и хвалеше

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.