Новини  

Далавери с българското гражданство

0 Коментари
1519
28 юни 2018

Далавери с българското гражданство

Депутатите от ДПС искат анкетна комисия да разследва корупционна схема с търговия за българско гражданство. 

114 лица, издирвани от Интерпол, са получили българско гражданство, обяви на брифинг Йордан Цонев. Те са станали граждани на ЕС, това минира пътя ни за Шенген, категоричен е депутатът. 

За подобни схеми разказват от Държавната агенция "Разузнаване" ДАР, както родни, така и чужди медии. Това е част от националната ни сигурност, според ДПС. Дълг на българския парламент е да направи това обследване, подчерта Цонев. 

Според чужди медии в схемата са замесени министър и вицепремиер от националистите. Трябва да изчистим това петно, каза още депутатът. 

ДПС ще търсят подкрепа за създаване на такава комисия от своите бивши коалиционни партньори от БСП, а впоследствие евентуално и от управляващите.  

Цонев посочи, че вицепрезидентът Илияна Йотова е обявила, че до изясняване на случая спира подписване на укази за българско гражданство.

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: четвъртък 28 юни 2018 17:02
Сродни статии: И /…да гинат Турски племена/ официално влезе в изпитите на Българското училище Корупцията също привлича инвестиции,…но Силно Токсични* или Големи Далавери Криминалният Петър Низамов-Перата обвинява българското правителство Правата на човека и българското европредседателство? |
Далавери с българското гражданство

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.