Новини  

Вандали потрошиха плакатите на Орхан Исмаилов в Кърджали!

0 Коментари
596
04 май 2019

Политическите опоненти на Доц. Д-р Орхан Исмаилов изпитват истеричен страх дори от неговите билбордове и преди 2 дни, вероятно в нощните часове на 2ри срещу 3ти Май, незаконно са премахнали неговите предизборни послания от покрива на Автогарата в Кърджали.

По случая е сезирана Прокуратурата и се води разследване, съобщиха от НПСД Кърджали… 

Както е известно Орхан Исмаилов съумя да се справи с вътрешно-партийните интриги на Касим Дал, и успя да организира работещи предизборни екипи на НПСД в цялата страна. 

Доц. Д-р Орхан Исмаилов е втори в листата за евродепутати в коалицията “Воля-българските родолюбци” и е с изключително високи шансове да бъде избран за представител от България в Европейския Парламент. 

Сега остават догадките, за това КОЙ в Кърджали се дразни толкова много от легитимните предизборни послания и от образа на Орхан Исмаилов?… Дали уликите този път не водят директно към ДПС Кърджали?Както е известно за първи път от 29 години насам партията на Доган и Пеевски-ДПС, не включи нито един значим представител на турците на избираемо място в листата за Евро-вота. В предни позиции дори няма и нито един представител на ДПС-структурите от Кърджали и Разград.  

Казват, че Доган си отмъщавал на турския етнос…Имал тежко детство и т.н....  

Силната демотивация в ДПС Кърджали води и до паническия страх от това млад и ерудиран професионалист като Доц. Д-р Орхан Исмаилов да бъде избран като представител в Европейския Парламент. 

Но, колкото и плакати да късат слугите на политическата мафия, този път няма да успеят... 

Доц. Д-р Орхан Исмаилов ще бъде избран за евродепутат, защото винаги е бил възпитан и толерантен като човек, и винаги се е борил за изчистване на останките от комунистическата мафия, които все още са загнездени в много структури на българската държава. 

Да пожелаем успех на Орхан Исмаилов и на всички прогресивни политици в България! 

 

 rodopite.net

 

 

Вижте също: 

доц. д-р Орхан Исмаилов е втори в листата за евродепутати в коалицията  

http://rodopite.net/blog/doc-d-r-orchan-ismailov-ie-vtori-v-listata-za-ievr/

 

ВОЛЯ и НПСД започнаха работа в Кърджалийско  

http://rodopite.net/blog/volia-i-npsd-zapotchnacha-rabota-v-krdzalijsko/   

 

И таксиджии от Кърджали зареждат в бензиностанция на „Марешки-Ст.Загора http://rodopite.net/blog/i-taksidzii-ot-krdzali-zariezdat-v-marieshki-stara/

 

Марешки: Когато променим Европа, ще променим и България  

http://bnr.bg/horizont/post/101101825/veselin-mareshki-kogato-promenim-evropa-sled-tova-shte-promenim-i-balgaria?fbclid=IwAR3yG_gz8Me04GniyHHlp40thcLn-lWTZ6Tj_XogT7z4dWI0O60e-zCqbEQ

 

 

 

0.0
Последна актуализация на:: събота 11 май 2019 10:22
Сродни статии: ДПС-Кърджали от 4 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Продължават атаките срещу личността на Доц. Д-р Орхан Исмаилов СЕНЗАЦИЯ! Кърджали на Хасан Азис се побратими с общината на „Сивите Вълци" от Маниса Евростат: Населението на България е най-мизерстващо в „богата" Европа!... ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на КОМУНИЗМА Касим Дал пише на ДПС, Орхан Исмаилов се бори за НПСД Зимната Идилия на Ахмед Дръндарски (СОПОЛА)! Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камък!... България по-опасна за журналисти от някои Африкански страни И таксиджии от Кърджали зареждат в бензиностанция на „Марешки-Ст.Загора
Вандали потрошиха плакатите на Орхан Исмаилов в Кърджали!

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.