Новини  

Туркиня стана спортист на годината за 2018та

0 Коментари
1159
21 дек 2018

След легендарния Наим Сюлейманоглу, друга представителка на турците в България- световната и европейска шампионка по борба Тайбе Юсеин стана Спортист на България за 2018! 

Тя печели престижната награда за първи път в своята кариера.
27-годишната Юсеин спечели златен медал в категория до 62 кг на Европейското първенство по борба в Каспийск през май, а тази есен триумфира и на шампионата на планетата в Будапеща.
 

Със силното си представяне Юсеин, която не загуби нито един мач през годината, заслужи още приза „Спортен Икар“ на фондация „Български спорт“ и очаквано бе обявена за номер 1 за годината от Българската федерация по борба.
Подгласнички на Юсеин на второ и трето място останаха лекоатлетките Мирела Демирева и Александра Начева.

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: петък 21 декември 2018 18:25
Сродни статии: Мюмюн Чолакоглу от концлагера Белене, осъди Българската прокуратура за бездействие Коронавируса в България и ... Сръбска Музика От стетоскопите на ТЕЛК и НЕЛК, тамтамите на етническия фанатизъм ли се чуват? Петиция за oтменяне на 3-ти март като национален празник на България След Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Изкуството на Байрям Байрямали Златото поскъпна до 6 годишен рекорд ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Намаляването на ДДС-то било вредно в България!? Хотел във Варна краде ток за хиляди лева
Туркиня стана спортист на годината за 2018та

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.