Новини  

Продължават атаките срещу личността на Доц. Д-р Орхан Исмаилов

0 Коментари
369
11 май 2019

След като преди десетина дни вандали потрошиха плакатите на Орхан Исмаилов в Кърджали, атаките срещу предизборната кампания на младия и прогресивен политик продължават. 

От щаба на Исмаилов съобщават, че е извършено ново посегателство срещу предизборната му кампания.  

Този път са атакувани и разкъсани билбордове на Орхан Исмаилов в община Руен. 

Както е известно община Руен е едно от местата, където ДПС понесе силен шамар от избирателите на парламентарния вот преди две години. 

Явно е, че политическите опоненти на Доц. Д-р Орхан Исмаилов изпитват истеричен страх дори от неговите билбордове. 

Както е известно Орхан Исмаилов съумя да се справи с вътрешно-партийните интриги на Касим Дал, и успя да организира работещи предизборни екипи на Народна Партия Свобода и Достойнство в цялата страна.  

Доц. Д-р Орхан Исмаилов е втори в листата за евродепутати в коалицията “Воля-българските родолюбци”и е с високи шансове да бъде избран за Евро-депутат от България.  

Доц. Д-р Орхан Исмаилов винаги е бил възпитан и толерантен като човек, и винаги се е борил за изчистване на останките от комунистическата мафия, които все още са загнездени в много структури на българската държава. 

 

 

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: събота 11 май 2019 17:44
Сродни статии: ДПС-Кърджали от 4 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Вандали потрошиха плакатите на Орхан Исмаилов в Кърджали! СЕНЗАЦИЯ! Кърджали на Хасан Азис се побратими с общината на „Сивите Вълци" от Маниса ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на КОМУНИЗМА Зимната Идилия на Ахмед Дръндарски (СОПОЛА)! Евростат: Населението на България е най-мизерстващо в „богата" Европа!... Касим Дал пише на ДПС, Орхан Исмаилов се бори за НПСД Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камък!... Малцинствата продължават да прославят България по Света, но… България по-опасна за журналисти от някои Африкански страни
Продължават атаките срещу личността на Доц. Д-р Орхан Исмаилов

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.