Новини  

Полицаи пребиват жестоко непълнолетен в Сандански, в Бургас тормозят невинни граждани,

0 Коментари
990
27 ное 2018

Полицаи пребиват жестоко непълнолетен в Сандански, в Бургас тормозят невинни граждани, а в Кърджали съставят списъци и изземват телешко месо от селяни... 

Вчера кърджалийски полицаи иззеха телето на турчин, който го е заколил в двора си в село Сестринско и отделно клетият човек отнесе солена глоба, която явно ще му коства и... кравичката. 

Акцията е наименувана с гръмкото название  Специализирана операция* за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места” !!!  

Престъпността* в случая е желанието на един беден селянин да осигури месо на семейството си, от животно което е отгледал сам с месеци. 

Това вече е престъпление в България, но засега изглежда се прилага предимно в Кърджалийско, а потърпевшите „случайно” са турци…

      Днес служители на МВР в Бургас са „блеснали*” с още по-силна, забележете пак „Специализирана операция*...”.  Акцията е била на ОДП Бургас и Главна дирекция "БОП" под надзора на Специализираната прокуратура.  

По погрешка, обаче служителите на реда нахлули и в апартаментите на случайни граждани, по време на арестите. 

Жена се оплакала, че е била събудена около 6 сутринта от трясъка на разбиването на входната врата на жилището ѝ, след което маскирани полицаи нахлули, изкрещели да легне на земята и я питали за едно от заподозрените лица, което тя не познава.  

Подобни случки се разиграли в още два апартамента в същата кооперация. Акцията е започнала в 6.00 часа тази сутрин. В крайна сметка били задържани около 20 души, сред които и Тодор Атанасов, известен като Томи Черния. Униформени обискирали и фен-клуба на „Левски“ в Бургас. 

   От една от партийните централи днес съобщиха, и че Полицаи зверски са пребили момче в Сандански.  

Непълнолетният младеж 20 контузни рани по тялото, съобщи Антон Кутев на брифинг в Парламента днес. Депутатът пита и какви мерки ще предприеме МВР по случая. 

„Получихме сигнал от Конфедерация за защита на правата на децата, че в петък вечерта четирима младежи – между 13 и 17-годишни деца, в Сандански влизат в конфликт с друг човек, който е бил с автомобил. Но човекът, с който се скарват тези деца, се оказва цивилен полицай, който в момента не е на работа. След това идват три полицейски коли и пребиват едно от децата”, заяви Кутев. 

Той посочи, че детето със сигурност се е държало арогантно, но по думите му не е тръгнало да се бие. 

„Каквото и да е направило това дете, можеше да бъде арестувано и съдено или да бъдат взети други мерки. То има 20 контузни рани. Децата, които имат клипчета на част от случващото се, разказват, че 17-годишният младеж първо е бил бит пред тях, а после е бит и в самото районно. Искам да попитам какво е наложило един 17-годишен младеж да бъде бит от повече от пет полицаи. Какво налага тази форма на арест? Според мен става дума за превишаване правата на полицаите, но не съм аз човекът, който да го каже. Затова моля медиите да зададат въпрос на днешния брифинг на МВР какви мерки ще бъдат предприети, а аз ще предоставя всички документи, които имам”, заяви Кутев, като се позова на медицинското свидетелство на младежа, 

От МВР били разпоредили вътрешна проверка по случая с инцидента с непълнолетния 17-годишен младеж в Сандански, съобщават от ОДМВР – Благоевград.

 

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: вторник 27 ноември 2018 18:03
Сродни статии: Великобритания предлага визов режим за гражданите на ЕС Български медии се подиграват дори с протестите на гражданите... Почти половината българските граждани не биха подали сигнал за корупция Български полицаи са откраднали цигари за над 2 млн. лв. от държавен склад! Баба от София даде 420 000 лева на "полицаи*", пенсионер даде 600 000 евро! Преди 103 години Руски кораби и самолети бомбардират Варна, избиват мирни граждани и сриват града... Даскалки ПАК бият и обиждат деца в детска градина в Бургас Спецполицаи установиха над 80 случая на общуване на педофили с деца в мрежата Още 15 случая на заразени с трихинелоза в Бургаско
в Бургас тормозят невинни граждани Полицаи пребиват жестоко непълнолетен в Сандански

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.