Новини  

Пак ли хероин в Кърджали!?

0 Коментари
912
05 фев 2018

След като силно се увеличиха случаите на дрогирани водачи на автомобили в Кърджали из целия град не са рядкост и залюляващите се младежи и девойки и такива които лежат дрогирани по улиците.

 Съобщава се, че при акция на МВР за пореден път в Петък е иззето бяло прахообразно вещество от жилище на 44 годишен кърджалиец в кв. Възрожденци. Било образувано и досъдебно производство. Кърджалийци с право се притесняват от все по широкото разпространение и употреба на наркотични вещества, често и синтетични наркотици, които са фатални или инвалидизират дори в еднократна доза. За сега няма официални данни, колко младежи и девойки в града са умрели от синтетични наркотици или предозиране. Някои граждани предполагат, че при толкова широко разпространение на наркотици, наркодилърите имат „свои” хора дори и в Полицията. Преди около 18г. някои Кърджалийски полицаи, бяха разследвани за участие в организирани групи за кражби на коли в региона, по сигнал на потърпевши граждани.   

rodopite.net

 

 

  

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 26 март 2018 16:34
Сродни статии: От стетоскопите на ТЕЛК и НЕЛК, тамтамите на етническия фанатизъм ли се чуват? Изкуството на Байрям Байрямали Деца в Кърджалийско ОДЗ си играят в мръсотия ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Кръчма в двора на Кърджалийско училище 18 милиона Турчета си взеха Свидетелствата Косово връчи най-високо държавно отличие на Бил Клинтън Италия е пред фалит, ЕС иска да започне наказателна процедура СЕНЗАЦИЯ! Кърджали на Хасан Азис се побратими с общината на „Сивите Вълци" от Маниса Зимната Идилия на Ахмед Дръндарски (СОПОЛА)!
Пак ли хероин в Кърджали

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.