Новини  

Пак "Фашистки" ПРИЗИВ вместо ИЗВИНЕНИЕ за етническото прочистване на Турците и Помаците

0 Коментари
3021
07 фев 2018

Със съобщение до медиите, ВМРО виждал "поредния опит на ДПС чрез законопроект да даде правото на турски граждани и на техните деца, отказали се (бел. на ред.- по скоро прогонени при политика на етническо прочистване),от българските си паспорти, по силата на спогодби от средата на миналия век, да придобият отново правото да бъдат български граждани.

Ангел Джамбазки се обръщал към народните представители в 44-ото Народно събрание на Република България, с призива, че трябвало да се защитят българщината и българския интерес. Той смята, че именно те са били изправени "пред сериозно предизвикателство".

Според Джамбазки, Турция на Ердоган нямало място в Европа! Имало причини за това! Преговорите трябвало да бъдат заменени със санкции!

Според Каракачанов, над 2 милиона турци, родени в България или техните наследници в Турция, които доброволно са се били отказали (бел. на ред.-по скоро са прогонени с политика на етничиско прочистване), да бъдат част от държавата ни съгласно изселнически спогодби от 50-те, 60-те и 70-те години на миналия век, които не били платили дори стотинка данък на страната ни през годините зад граница, щели да могат да претендират да получат обратно българското си гражданство, според новия законопроект, внесен за пореден път от ДПС, който утре влизал в пленарната зала.

ВМРО  било възмутено.

"В ход" бил план за неоосманистки ренесанс на Балканите. Забрявяки, че една пета от населението на България са Мюсюлмани, Каракачанов призовава депутатите да не забравели българския национален интерес, който в неговите очи вероятно изглежда като национал-социализъм. 

"Предложеният от ДПС законопроект, за "възстановяване" на българско гражданство на лица с турско такова било неприемливо и нагло. Така ДПС се връщало в лоното на активната антибългарска политика на  Ердоган!?,смята Ангел Джамбазки. Питаме се а досега в КОЕ лоно беше ДПС, за Джамбазки!?

"Тези лица" били избрали(бел. на ред.-доброволно ли?) своята Родина и нейното гражданство. Опитът им да придобият българско гражданство e било част от агресивната политика на Ердоган, който се стремял да изгради своя пета колона в България и ЕС. Това според Джамбазки била турската пета колона в България.

По този начин Ердоган се намесвал отново недопустимо във вътрешните работи на Република България. Това поставяло отново въпроса за прекратяването на лицемерието и слагане на край на преговорите с Турция за членство в ЕС, смята той.

Джамбазки допълва, че това била и позицията на германския канцлер Ангела Меркел по време на нейната кампания. Позиция, която напълно съвпадала с последователно защитаваната теза на ВМРО в Европейския парламент, коментира още Джамбазки.

Очаква, се в най-скоро време Джамбазки и Каракачанов да обвинят Президента на Турция- Ердоган и за плачевното състояни на българската икономика и здравеопазване, както и за корупционните схеми на управляващите в България. А Турците и Помаците в България, въпреки че са мирни и трудолюбиви граждани на страната, вероятно ще бъдат обвинени за това, че живеят и дишат...

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 12 февруари 2018 10:48
Сродни статии: Най новата Арменска трагедия Етнически националисти в кандидатските листи на ПП "Продължаваме Промяната" в гр.Кърджали Златна монета от Турско Сдружение на Изселници за шахматния гений Нургюл Салимова Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Удивителният свят на Лоли Лидерът на НПСД Орхан Исмаилов почете най-младата жертва на възродителния процес – бебето Тюркян… ДПС пак се подигра с турците в Млечино, с песен за Питу Гули Ще изхвърчат ли и калинките на Караянчева? Кмета Неджми ли премахна турското приветствие от табелата на Джебел? Строителната треска в Кърджали и …
ФАШИСТКИ ПРИЗИВ ВМЕСТО ИЗВИНЕНИЕ ЗА ВЕКОВНОТО ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ НА ТУРЦИТЕ и ПОМ

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.