Новини  

Осъдиха фашистка- серийна убийца на 8 турци в Германия

0 Коментари
852
12 юли 2018

Осъдиха фашистка- серийна убийца на 8 турци в Германия 

Закърмената с нацистка идеология германка Беате Чапе, убила 8 турци един грък и една полицайка, беше осъдена само на доживотен затвор, съгласно европейското законодателство. 

Ако тази фашистка беше отнела 10 човешки живота в Япония, Китай, САЩ или Русия, щеше да получи смъртна присъда, която вероятно щеше и да е изпълнена досега. 

Беате Чапе бе основният обвиняем в процеса за смъртта на осем турци, един гръцки гражданин и служителка на полицията в периода между 2000 г. и 2007 г. 

Връзката между убийствата бе открита случайно през 2011 г., след грабеж, довел до откриването на неонацистка група. 

Беате Чапе живеела в апартамент с още двама неонацисти, които според полицията са се самоубили, запалвайки се в караваната, използвана за грабежа, заедно с голяма част от доказателствата. 

При последвалото разследване бяха открити сериозни пропуски в наблюдението на неонацистите в Германия.

 Неонацистката Чапе е оглавявала фашистката група „Националсоциалистически нелегални”.  

Групата ограбвала и убивала чужденци- имигранти и бежанци. 

Обект на атаките на групата обаче почти изцяло са били турци. Убит е и един грък, вероятно смятан за турчин. 

Всъщност групи, които ограбват бежанци се появиха и съществуват и в България, и властите в нашата страна не се вълнуват особено от съществуването на ксенофоби ограбващи и малтретиращи бежанците. 

   В много от убийствата на нацистката група в Германия, полицията първоначално е подозирала, че убитите са жертви на отмъщение за незаконна дейност.  

И възможността УБИЙСТВАТА да са извършени от омраза към чужденците т.е. да са дело на неонацисти е била съзнателно пренебрегвана от германските власти. 

Четирима други обвиняеми получиха по-малки присъди заради ролята си в подпомагането на неонацистката банда. 

По време на процеса Чапе отрече да е участвала в убийствата, но заяви, че се чувства виновна, че не била направила повече, за да ги спре.

Нейният адвокат каза, че щял да обжалва присъдата за да се замени с по лека мярка!

Колко ли струва живота на 8 цивилни турци, един грък и една полицайка в Германия!? 

Според немската прокуратура в продължение на 7 години „Националсоциалистически нелегални” са извършили 10 убийства, две бомбени атаки в Кьолн и 15 банкови грабежа.

 

 

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: четвъртък 12 юли 2018 15:59
Сродни статии: 18 Март: Победата на Османската империя при Чанаккале Нов джамийски комплекс се издига величествено над Кърджали Изявление на председателя на MÜSİAD, след кървавия атентат в Нова Зеландия Президентът Ердоган откри най-голямата болница в Европа България е заплашена от нова наказателна процедура от ЕС заради мръсния въздух Над 1100 души чакат за бъбречна трансплантация в България ЕК разследва финансирането на Църквите, може да спре парите ако… „Претоплена ДпС манджа* ХАЗАРТНИЯТ кРАЙ на БЪЛГАРИЯ!? Кърджалиец притежава Първия Официален Печат на България!
Осъдиха фашистка- серийна убийца на 8 турци в Германия

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.