Новини  

Осъдиха фашистка- серийна убийца на 8 турци в Германия

0 Коментари
922
12 юли 2018

Осъдиха фашистка- серийна убийца на 8 турци в Германия 

Закърмената с нацистка идеология германка Беате Чапе, убила 8 турци един грък и една полицайка, беше осъдена само на доживотен затвор, съгласно европейското законодателство. 

Ако тази фашистка беше отнела 10 човешки живота в Япония, Китай, САЩ или Русия, щеше да получи смъртна присъда, която вероятно щеше и да е изпълнена досега. 

Беате Чапе бе основният обвиняем в процеса за смъртта на осем турци, един гръцки гражданин и служителка на полицията в периода между 2000 г. и 2007 г. 

Връзката между убийствата бе открита случайно през 2011 г., след грабеж, довел до откриването на неонацистка група. 

Беате Чапе живеела в апартамент с още двама неонацисти, които според полицията са се самоубили, запалвайки се в караваната, използвана за грабежа, заедно с голяма част от доказателствата. 

При последвалото разследване бяха открити сериозни пропуски в наблюдението на неонацистите в Германия.

 Неонацистката Чапе е оглавявала фашистката група „Националсоциалистически нелегални”.  

Групата ограбвала и убивала чужденци- имигранти и бежанци. 

Обект на атаките на групата обаче почти изцяло са били турци. Убит е и един грък, вероятно смятан за турчин. 

Всъщност групи, които ограбват бежанци се появиха и съществуват и в България, и властите в нашата страна не се вълнуват особено от съществуването на ксенофоби ограбващи и малтретиращи бежанците. 

   В много от убийствата на нацистката група в Германия, полицията първоначално е подозирала, че убитите са жертви на отмъщение за незаконна дейност.  

И възможността УБИЙСТВАТА да са извършени от омраза към чужденците т.е. да са дело на неонацисти е била съзнателно пренебрегвана от германските власти. 

Четирима други обвиняеми получиха по-малки присъди заради ролята си в подпомагането на неонацистката банда. 

По време на процеса Чапе отрече да е участвала в убийствата, но заяви, че се чувства виновна, че не била направила повече, за да ги спре.

Нейният адвокат каза, че щял да обжалва присъдата за да се замени с по лека мярка!

Колко ли струва живота на 8 цивилни турци, един грък и една полицайка в Германия!? 

Според немската прокуратура в продължение на 7 години „Националсоциалистически нелегални” са извършили 10 убийства, две бомбени атаки в Кьолн и 15 банкови грабежа.

 

 

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: четвъртък 12 юли 2018 15:59
Сродни статии: ДПС-Кърджали от 4 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Продължават атаките срещу личността на Доц. Д-р Орхан Исмаилов Вандали потрошиха плакатите на Орхан Исмаилов в Кърджали! СЕНЗАЦИЯ! Кърджали на Хасан Азис се побратими с общината на „Сивите Вълци" от Маниса Доган се гаври с турците и младите в ДПС Евростат: Населението на България е най-мизерстващо в „богата" Европа!... Касим Дал пише на ДПС, Орхан Исмаилов се бори за НПСД Зимната Идилия на Ахмед Дръндарски (СОПОЛА)! ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на КОМУНИЗМА Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камък!...
Осъдиха фашистка- серийна убийца на 8 турци в Германия

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.