Новини  

Никой не е по-голям от хляба!

0 Коментари
1065
02 май 2018

Никой не е по-голям от хляба!

Футболистът от турски произход Месут Йозил целуна парче хляб, което бе хвърлено по него от фен на "Атлетико", по време на мача "Арсенал" - "Атлетико Мадрид".

Футболистът на "Арсенал" целуна парчето хляб и го постави внимателно извън терена в знак на благодарност, тъй като той е мюсюлманин, а при тях уважението към храната е голямо и изхвърлянето на храна е строго забранено, пише британският "The Sun".
Жестът предизвика много позитивни реакции от феновете и световните медии.
Мачът завърши при резултат 1:1, като за "Арсенал" гол отбеляза Александър Лаказет.

 

rodopıte.net

0.0
Последна актуализация на:: сряда 02 май 2018 11:00
Сродни статии: България по-опасна за журналисти от някои Африкански страни Акциите на НАП за отсрамване на ГЕРБ ли са?! И таксиджии от Кърджали зареждат в бензиностанция на „Марешки-Ст.Загора Коалиция "Воля - Българските родолюбци" се регистрира за евровота Турчин с каручка спасява Иван Вазов от българската власт след преврата от 1886г. ДПС е против признаването на Турското национално малцинство Седмица след кървавото нападение в Нова Зеландия… 31 стотинки на час за нощен труд на мед. сестрите в България… НПСД- Кърджали остро критикува новото орязване на пенсиите Президентът Ердоган откри най-голямата болница в Европа
Никой не е по-голям от хляба!

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.