Новини  

Никой не е по-голям от хляба!

0 Коментари
1599
02 май 2018

Никой не е по-голям от хляба!

Футболистът от турски произход Месут Йозил целуна парче хляб, което бе хвърлено по него от фен на "Атлетико", по време на мача "Арсенал" - "Атлетико Мадрид".

Футболистът на "Арсенал" целуна парчето хляб и го постави внимателно извън терена в знак на благодарност, тъй като той е мюсюлманин, а при тях уважението към храната е голямо и изхвърлянето на храна е строго забранено, пише британският "The Sun".
Жестът предизвика много позитивни реакции от феновете и световните медии.
Мачът завърши при резултат 1:1, като за "Арсенал" гол отбеляза Александър Лаказет.

 

rodopıte.net

0.0
Последна актуализация на:: сряда 02 май 2018 11:00
Сродни статии: Мюмюн Чолакоглу от концлагера Белене, осъди Българската прокуратура за бездействие Турци и българи се сплотяват срещу "зловеща сила" в Търново през 1833 г. От стетоскопите на ТЕЛК и НЕЛК, тамтамите на етническия фанатизъм ли се чуват? Петиция за oтменяне на 3-ти март като национален празник на България След Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Изкуството на Байрям Байрямали Деца в Кърджалийско ОДЗ си играят в мръсотия Златото поскъпна до 6 годишен рекорд ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Намаляването на ДДС-то било вредно в България!?
Никой не е по-голям от хляба!

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.