Новини  

Никой не е по-голям от хляба!

0 Коментари
3227
02 май 2018

Никой не е по-голям от хляба!

Футболистът от турски произход Месут Йозил целуна парче хляб, което бе хвърлено по него от фен на "Атлетико", по време на мача "Арсенал" - "Атлетико Мадрид".

Футболистът на "Арсенал" целуна парчето хляб и го постави внимателно извън терена в знак на благодарност, тъй като той е мюсюлманин, а при тях уважението към храната е голямо и изхвърлянето на храна е строго забранено, пише британският "The Sun".
Жестът предизвика много позитивни реакции от феновете и световните медии.
Мачът завърши при резултат 1:1, като за "Арсенал" гол отбеляза Александър Лаказет.

 

rodopıte.net

0.0
Последна актуализация на:: сряда 02 май 2018 11:00
Сродни статии: Златна монета от Турско Сдружение на Изселници за шахматния гений Нургюл Салимова Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Пладнешки обир от фелдшер Бирсен и потулване по веригата Две Дози Побългаряване, Моля! Орхан Исмаилов от гроба бебето Тюркян: „Новото правителство обслужва ДПС. Българските турци са и... Има ли злоупотреби в ОД „Земеделие Кмета Неджми ли премахна турското приветствие от табелата на Джебел? Мизерни 258 евро става нетната минимална заплата в България Турчин и албанец преговарят за България и Македония, но… Австрия отмени забраната за забрадки в училища
Никой не е по-голям от хляба!

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.