Новини  

Кърджалийски дрогиран учител-шофьор щеше да вози ученици

0 Коментари
544
14 фев 2019

Учител от кърджалийското основно училище „Св. Св. Кирил и Методий”, след като се дрогирал с кокаин за малко да подкара автобус с 35 малки футболисти, за да ги вози на международен турнир в Сандански.

Случката е от вчера /13 февруари/ сутринта.  

За щастие обаче, учителят-наркоман е спрян и проверен от полицейски екип, докато е управлявал личния си автомобил, секунди преди да се добере до автобуса за екскурзията. 

Тестът за наркотици е отчел употреба на кокаин!!! 

По случая е започнато бързо производство, като дрогираният даскал е задържан за 24 часа, съобщават от МВР Кърджали. Чакат се и резултатите от химическия лабораторен анализ. 

Зам. директорът на основното училище, г-н Ликоманов, коментира пред журналисти, че щяло да бъде взето отношение от страна на ръководството, когато резултатите от проверката на полицията официално станат ясни. 

Дрогираният мъж е преподавател от повече от две години в основното училище, посочи още зам.-директорът.  

Зам. директорът Ликоманов, не пропусна да подчертае и че въпросният преподавател употребил кокаин преди да шофира автобус с деца, е тренирал децата и бил „…харесван от децата и от родителите”. 

  От няколко години насам силно се увеличиха случаите на дрогирани водачи на автомобили в Кърджали из целия град не са рядкост и залюляващите се младежи и девойки и такива които лежат дрогирани по улиците. 

Многократно, при акции на Полицията в Кърджали и региона са иззети хероин и кокаин. 

Кърджалийци са силно притеснени от все по широкото разпространение и употреба на наркотични вещества, често и синтетични наркотици, които са фатални или инвалидизират дори в еднократна доза.  

За сега няма официални данни, колко младежи и девойки в града са умрели от синтетични наркотици или предозиране.  

Много граждани предполагат, че при толкова широко разпространение на наркотици, наркодилърите вероятно имат „свои” хора дори и в Полицията.  

Преди около 18г. някои Кърджалийски полицаи, бяха разследвани за участие в организирани групи за кражби на коли в региона, по сигнал на потърпевши граждани.   

 

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: петък 15 февруари 2019 16:48
Сродни статии: Гръцките власти предупреждават за опасна зараза от комари Иван Вазов осъжда на смърт кучето на Михал Първанов Италия е пред фалит, ЕС иска да започне наказателна процедура Германия се нуждае от десетки хиляди тираджии ДПС-Кърджали от 4 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Зимната Идилия на Ахмед Дръндарски (СОПОЛА)! Малцинствата продължават да прославят България по Света, но… Да замажем положението... Учителка с 40 години стаж заставена да проси пред Парламента Османските паметници в България чакат да бъдат съживени
Кърджалийски дрогиран учител-шофьор щеше да вози ученици

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.