Новини  

Кърджалийски дрогиран учител-шофьор щеше да вози ученици

0 Коментари
1007
14 фев 2019

Учител от кърджалийското основно училище „Св. Св. Кирил и Методий”, след като се дрогирал с кокаин за малко да подкара автобус с 35 малки футболисти, за да ги вози на международен турнир в Сандански.

Случката е от вчера /13 февруари/ сутринта.  

За щастие обаче, учителят-наркоман е спрян и проверен от полицейски екип, докато е управлявал личния си автомобил, секунди преди да се добере до автобуса за екскурзията. 

Тестът за наркотици е отчел употреба на кокаин!!! 

По случая е започнато бързо производство, като дрогираният даскал е задържан за 24 часа, съобщават от МВР Кърджали. Чакат се и резултатите от химическия лабораторен анализ. 

Зам. директорът на основното училище, г-н Ликоманов, коментира пред журналисти, че щяло да бъде взето отношение от страна на ръководството, когато резултатите от проверката на полицията официално станат ясни. 

Дрогираният мъж е преподавател от повече от две години в основното училище, посочи още зам.-директорът.  

Зам. директорът Ликоманов, не пропусна да подчертае и че въпросният преподавател употребил кокаин преди да шофира автобус с деца, е тренирал децата и бил „…харесван от децата и от родителите”. 

  От няколко години насам силно се увеличиха случаите на дрогирани водачи на автомобили в Кърджали из целия град не са рядкост и залюляващите се младежи и девойки и такива които лежат дрогирани по улиците. 

Многократно, при акции на Полицията в Кърджали и региона са иззети хероин и кокаин. 

Кърджалийци са силно притеснени от все по широкото разпространение и употреба на наркотични вещества, често и синтетични наркотици, които са фатални или инвалидизират дори в еднократна доза.  

За сега няма официални данни, колко младежи и девойки в града са умрели от синтетични наркотици или предозиране.  

Много граждани предполагат, че при толкова широко разпространение на наркотици, наркодилърите вероятно имат „свои” хора дори и в Полицията.  

Преди около 18г. някои Кърджалийски полицаи, бяха разследвани за участие в организирани групи за кражби на коли в региона, по сигнал на потърпевши граждани.   

 

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: петък 15 февруари 2019 16:48
Сродни статии: Геройски загиналите войници и предателството на командирите на Кърджалийския Османски Гарнизон Българинът бил нискоефективен и трябвало да бачка повече ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Гръцките власти предупреждават за опасна зараза от комари Иван Вазов осъжда на смърт кучето на Михал Първанов Италия е пред фалит, ЕС иска да започне наказателна процедура Германия се нуждае от десетки хиляди тираджии Зимната Идилия на Ахмед Дръндарски (СОПОЛА)! Малцинствата продължават да прославят България по Света, но… Да замажем положението...
Кърджалийски дрогиран учител-шофьор щеше да вози ученици

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.