Новини  

Кърджалийската Династия- "Хасан Сан"!

1 Коментари
2590
15 фев 2018

Кърджалийската "Династия"- Хасан Сан!

 В политическото образувание ДпС, колкото и да се правят на Ататюркисти от немай къде, йерархията е по десетичната Османлийска система, където всеки човек отговаря за десет подопечени. Така всеки селски кмет си има агенти по махали, които отговарят за по 10 души, всеки общински кмет си има отговорници, които отговарят за по 10 селски кметове, а всеки областен бейлер-бей отговаря за общинските кметове и се отчита пред един шарлатанин в „сараите” в Банкя, който се мисли за хидроинженер, и който незнайно защо, като „тато” е пазен от тайните служби и специалните части на милата ни родина България.

 Но днес няма да се занимаваме с „врачката” от Банкя, а ще разгледаме местния бейлер-бей на Кърджали, който вече управлява града от 15 години насам или ... откакто се помним. Говори се, че е забъркан в безброй далавери за милиони лева, но подобно на Ахмед от Банкя, държавата ни е странно сляпа, за това и продължава да си пази Хасаня в Кърджали. Специализирания съд също боксува и недовижда по жалбите за финансовите далавери в Кърджали.

Хасан от своя страна, все още е жаден за власт и пари, … но той е и реалист и знае, че това му е последният мандат като кмет, и че вече е изхабен като политик. Той също ясно вижда и това, че и турците и българите в Кърджали вече никак не го одобряват. Затова като един стратег и китайски император, а вероятно и под давлението на жена си, Хасан хитро подготвя следващия буквално свой човек за апетитното столче- кмет на Кърджали. И това е неговият шурей, който отдавна е „назначен” пак от него на добра финансова позиция към Общината. 

Местните медии на ДпС и Хасан, от няколко месеца сипят огън и кал по другите ДпС фаворити- кандидати за кметското място след година и половина. Лидерът на младите Байрям Байрям е подложен на "кръстосан огън" и клевети. Един от най-успешните предприемачи, уважаван бизнесмен и общественик в региона-Себахтин Гьокче също е подложен на тотално очерняне и опит за омаскарявяне от местните ДпС- Хасанови медии.

Хасан е твърдо решен, да не остане в историята просто като поредния кмет на Кърджали и човека с най- дългото обещание за улично осветление в града (достойно за Гинес), нито като турчина, който опита да се изгаври с големия християнски празник Богоявление, или като този, който вдигна най-високо местните данъци, той е решен да не изпусне „кокЪла” и да създаде цяла династия, като „назначишурея си за следващ кмет на Кърджали.

 Но както се казва, едно е да искаш, а съвсем друго е да можеш.

Дали пък Хасан не си прави сметките без кръчмар!?

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 02 април 2018 17:43
Сродни статии: И началникът на УНГ в Кърджалийската болница - д-р Тургай е бил агент на ДС
Кърджалийската Династия Хасан Сан

1 Отговорите на Кърджалийската Династия- "Хасан Сан"!

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.