Новини  

Краят на Д(п)С! Да се радваш като дете, че те пускат в Анаватана!

0 Коментари
3426
03 фев 2018

Наша Турска поговорка гласи: Този, който падне в морето, се хваща и за змия, за да не се удави”. Същото важи и за шизофреничното повединие на партия ДпС, която безславно изчезва от политическата сцена и още по-безславно изчезна от мислите на турците в България. Защо ли, защото: 1. Никога не защити реално етническата и религиозна идентичност на турците и мюсюлманите в страната; 2. Многократно показа тясната си обвързаност с чужди олигархични интереси; 3. Прояви съвсем ненужна враждебност към официалните лидери на Турция и показно се опита да се намеси дори и в проведения миналата година Политически Референдум, в Турция призовавайки, турците да гласуват с „НЕ”; 4. На местно ниво тук в Кърджали, същото това ДпС- през последните няколко години, НЕ показа разбиране за „правото на ИЗБОР” на хелял храна за малките деца на мюсюлманите в Детските градини; - ДпС са организатори и първи участници на т.нар. тържества на всеки 21 Октомври, по случай пак определения от ДпС, през 1998г. „Ден на Кърджали”- в отбелязване на силно противоречивите за турците и българите събития в региона, от есента на 1912г.; През 2017г.-ДпС участваха в организирането дори на конкурс за манекенки пред Медресето на Кърджали, което е присвоено и ползвано от държавата като музей, и т.н. и т.н.

 И сега ДпС-ари, от кумова срама отишли в Музея на основателя на Република Турция- Мустафа Кемал Ататюрк, а медиите на ДпС гърмят с „комунистическа” пропаганда- „Видите ли, вече не ни гонят от Турция”. Ердинч Хайрула бил отпаднал от забранителния списък- Ураааааа, …. Колко е жалко като Турчин да се радваш, че ВСЕ ПАК те пускат в Турция. Това означава, че е имало сериозни причини, като изброените по горе, че да ти забранят да влизаш в държавата основана от Ататюрк, това означава, че си действал като или подкрепял тези, които искат да асимилират и дискриминират Турците в България, с една дума работил си против своята етно-религиозна група.

 Забранителния списък бил съставен по доноси, Много смешно... като чели 85 милионна Турция не знае какво точно става в 5 милионна България, какви далавери се въртят и как се ограничават етническите, езиковите и религиозните права на Турците, Помаците, Татарите и Ромите т.е. на Мюсюлманите в страната. Да бяхте взели с вас и вашия баш спонсор и ДпС депутат Пеевски, и без това Турските служби го търсят за разпит, за подпомагане на терористични организации, чрез контрабанда на цигари, или поне кандидата Ви за депутат- Слави Бинев от Атака, а вие сте тръгнали сами към Анкара да хапнете „небет шекер”. Известно е, че Пеевски има огромен апетит за бяло сладко, шам фъстък и баклава. Другият път непременно да го вземете, ...

 rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 02 април 2018 17:54
Сродни статии: Ще изхвърчат ли и калинките на Караянчева? Кмета Неджми ли премахна турското приветствие от табелата на Джебел? ДПС с мощна подкрепа за кандидата на ГЕРБ Строителната треска в Кърджали и … Грешните действия на арменските лидери Мизерни 258 евро става нетната минимална заплата в България Мистериозната карта на османския адмирал Пири Рейс Ковид - 19 пандемия и последиците Медиите на Пеевски хвалят Борисов, а ДПС „играе Законни ли са глобите за маските в България?
Да се радваш като дете Краят на Д(п)С че те пускат в Анаватана!

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.