Новини  

Крадлива ли е ДпС администрацията???

0 Коментари
987
03 май 2018

Крадлива ли е ДпС администрацията??? 

От дълги години насам агентурната партия ДпС подпомагана и от структури загнездени в българската държава, управлява общините с преобладаващо турско-мюсюлманско население. 

Почти във всички тези общини има данни за безброй административни нарушения от фалшифициране на подписи, печати, документи до неспазване на процедурите и закона за провеждане на общинските търгове и обществените поръчки.

 Незнайно защо държавата остава сляпа и безучастна за всичкото това безобразие на местните ДпС дерибеи, но все пак за да се отчете някаква дейност и така да се каже да се отсрамим пред Европата*, от време на време се предприема отделна наказателна акция срещу някой по-маловажен играч от тези администрации на ДпС. 

Такъв е случаят с глобяването на главния архитект на Община Черноочене. В.Д., който е поставил подписа си за строеж на мотел с ресторант в село Пчеларово, без да е получено разрешение от Регионалната екоинспекция. 

Финансовата санкция е била издадена след проверка от страна на ДНСК.

 Оказало се, че за инвестиционното намерение имало издадено разрешение от РИОСВ, но за обект за 8 посетители с 10 паркоместа.  

Новият проект обаче бил „фалшифициран” за 148 посетители и 40 места за автомобили и той не бил получил съответното разрешително. 

Актът бил потвърден от съда в Кърджали. 

Интересното е, че главният архитект в общината на ДпС дори не е уволнен за това свое административно престъпление, а 1000 лева са джобни пари, при „дебелите” комисионни, които събира всеки главен архитект в община на ДпС. 

И нека всички си зададем въпроса, до кога ще позволим този административен произвол на ДпС!?

 

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: четвъртък 03 май 2018 11:38
Сродни статии: Нов джамийски комплекс се издига величествено над Кърджали Да се смееш ли, да плачеш ли? София ли депортира македонските евреи? Кърджалиец притежава Първия Официален Печат на България! „Претоплена ДпС манджа* ВОЛЯ и НПСД започнаха работа в Кърджалийско Кърджалийчета на детска ясла в… Хасково Не ни лишавайте от… ДпСарска сол против уроки в Кърджали Туркиня от Търговишко оглави световната ранглиста по шах
Крадлива ли е ДпС администрацията???

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.