Новини  

Кликата на Доган била в коалиция с хората около Борисов...

0 Коментари
1609
21 ное 2018

Кликата на Доган била в коалиция с хората около Борисов...

Това твърди, пред телевизия Bulgaria ON AIR и бившият земеделски министър Мехмед Дикме.

Той отбелязва, че всъщност ДПС винаги е подкрепяло правителството на ГЕРБ и националистите в трудни моменти. Според него се коментира, че "…кликата около Доган е в негласна коалиция с хората около Борисов". 

"Но трудно ГЕРБ биха приели открита коалиция с ДПС за участие в управлението. Няма нищо лошо в това, ДПС е най-предвидимата партия", казва още Дикме.

 

"Бъдещето на ДПС, за добро или за лошо, минава през политическото оттегляне на Ахмед Доган и кликата около него от взимането на решенията в партията. Тогава ДПС може реално да бъде поканена за партньор в управлението", убеден е Мехмед Дикме.

 

Той бил на мнение, че изборите не били решение в създалата се ситуация и се позова на исканията на протестиращите за смяна на системата и нови взаимоотношения между властите.  

 

Дикме смята, че Бойко Борисов трябва да излезе и да каже какво конкретно предлага на протестиращите граждани.  

"Никой да не се смята за незаменим в политическата система", завършва бившият министър на земеделието.

 

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: сряда 21 ноември 2018 15:58
Сродни статии: Ще изхвърчат ли и калинките на Караянчева? Кмета Неджми ли премахна турското приветствие от табелата на Джебел? ДПС с мощна подкрепа за кандидата на ГЕРБ Строителната треска в Кърджали и … Грешните действия на арменските лидери Мизерни 258 евро става нетната минимална заплата в България Мистериозната карта на османския адмирал Пири Рейс Медиите на Пеевски хвалят Борисов, а ДПС „играе Австрия отмени забраната за забрадки в училища Истината за Нагорни Карабах
Кликата на Доган била коалиция с хората около Борисов...

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.