Новини  

И таксиджии от Кърджали зареждат в бензиностанция на „Марешки-Ст.Загора

0 Коментари
847
08 апр 2019

Един човек, гражданин на България и бизнесмен от години насам се опитва да промени нещата, така че реално да се работи за повишаване на жизнения стандарт на българските граждани.  

Той вярва, че нещата от първа необходимост като горива, лекарства и здравеопазване трябва да са достъпни за всички граждани на страната и трябва да са сравнително по евтини. Вярва, че Правителството не трябва да налага швейцарски цени на стоките при африкански заплати за хората.

Той вярва, че това е напълно достижимо, чрез намаляне на бремето на административно- лицезионните режими.

Той вярва, че нормалното е, както в цял свят търговецът да се стреми към пeчалба от високия оборот, а не от своеволно повишаване на цените на горивата и лекарствата. 

И реално прилага това в своите търговски обекти в България… 

Това е Веселин Марешки.  

Понастоящем и лидер на партия „ВОЛЯ”, Марешки продължава да вярва, че в България може да се създаде ИСТИНСКА ПАЗАРНА СРЕДА, да се опростят механизмите за правене на бизнес, да се повиши БНП и реално да се подобрят образованието и здравеопазването. 

   Всичко това обаче среща и отпор от страна на управляващия политически елит, който никак не е готов да проведе истински реформи в законодателството и изглежда няма интерес от създаване на истински свободен пазар на стоките и услугите в България. 

Така срещу Веселин Марешки, преди година бяха задействани държавните инструменти на натиск в лицето включително на Комисията за защита на конкуренцията, която глоби бизнесмена, понеже негови обекти продавали по-евтини горива (бензин, дизел и пропан-бутан.) 

Прокуратурата също периодично съобщава, че разследва Марешки, а медиите на Пеевски включително и национални български медии пък са заети да бълват помия по човека, който вярва че жизненият стандарт на българите, трябва да е по-добър и да се повишава. 

Бензино-зависимите професии, като таксиджии и превозвачи от Кърджалийско, редовно зареждат от най-близката бензиностанция на Марешки в Стара Загора и се молят, час по-скоро бизнесменът да обърне поглед и на юг, и да се изградят обекти и в Хасковско и Кърджалийско. 

Освен от цените, шофьорите са доволни и от качеството на горивата от бензиностанциите на Марешки.

 


rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: вторник 09 април 2019 22:00
Сродни статии: Касим Дал по стъпките на Доган, но удари на камък!... България по-опасна за журналисти от някои Африкански страни Акциите на НАП за отсрамване на ГЕРБ ли са?! Куриоз: Пеевски в Европа, но със забрана за Турция Коалиция "Воля - Българските родолюбци" се регистрира за евровота Турчин с каручка спасява Иван Вазов от българската власт след преврата от 1886г. Орхан Исмаилов е легитимният лидер на НПСД ДПС е против признаването на Турското национално малцинство РИБНОВО 29 Март, 1964г. - ГЕРОИЧНАТА БИТКА на ПОМАЦИТЕ Учителка с 40 години стаж заставена да проси пред Парламента
И таксиджии от Кърджали зареждат в „Марешки” Стара Загора

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.