Новини  

ДпС на ДвЕ Крачки от кокЪла…

0 Коментари
1984
11 мар 2018

ДпС на ДВЕ Крачки от кокЪла…

 Политическата организация ДпС, от своето създаване насам участва 11 години в Правителствата, чрез най-различни формати и схеми. Основната цел на тази партия винаги е била финансово облагодетелстване на ръководството и, чрез разпределянето на порции на т.нар. обръч от фирми на ДпС. Тези порции обаче, рязко понамаляха от 2009г. насам, макар и Орешарски да поразпредели малко през 2013г. Ситуацията с порциите на ДпС, се закучи и допълнително, след като в края на 2015г. „почетният Султан*” на партията, под влияние на алкохола и трудното си детство показа истинското си лице на човек мразещ Турция т.е. турците.  

Тази глупост на Доган костваше на ДпС, автоматична и безвъзвратна загуба на половината от електората само за една година. Това на свой ред, затвори вратата към така бленуваната централна власт за ДпС, защото без да си в правителството „кел файда*”, че владееш 20тина общини.

Всъщност, почти всички тези общини САМО, след 18 месеца, ще преминат към други партии, т.е. ДпС съвсем скоро ще се превърне в едно „политическо джудже” или нещо подобно на партията на Татяна Дончева.  

Големите партии в България също знаят това и виждат краха на ДпС, и точно затова бягат от Догановата партия, като „Дявол от тъмян.  

Ръководството на самото ДпС обаче, явно си е сложило розови очила понеже преди две седмици, човекът Доган в Сараите, е казал, че пътят на ДпС към участие във властта е бил отворен!?  

ДпС се отказа и от „демонтаж на патриотите”, явно осъзнаха, че и те като тях са приятели*на Русия, т.е. както се казва на турски-пърдят в един кош”.

 Според Доган, ДпС трябвало да се опита да влезе във властта като партньор, без да бъде дразнеща за обществото политическа сила, че да повлияе негативно на партньора ГЕРБ, демек „Вземете ни на софрата, ще си траем за всичко…”. 

Само няколко дена по късно обаче, назначеният за председател на ДпС- Карадайъ казва: „За нас е по-важно, когато си на власт, какво ще се прави с властта. Нужно е да има ясна програма на база ясна ценностна платформа“…някой сеща ли се за ценностната система* на Доган и ДпС!? Аз лично се сещам само за „порциите” и „обръча от фирми” … а може би и „руските олигархични интереси”. 

За ДпС било важно да има мнозинство на база ценности* с ясна програма, познавайки ясно проблемите в обществото. ДпС готвело такава програма и се готвело за управление, според Карадайъ!? 

„Те не го пущат в селото, той пита - къде е поповата къща…”

Наистина жалък край на Дугановата партия...

  

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 02 април 2018 17:39
Сродни статии: Геройски загиналите войници и предателството на командирите на Кърджалийския Османски Гарнизон Турция откри огромни залежи от природен газ в черно море Мюмюн Чолакоглу от концлагера Белене, осъди Българската прокуратура за бездействие Турци и българи се сплотяват срещу "зловеща сила" в Търново през 1833 г. Коронавируса в България и ... Сръбска Музика От стетоскопите на ТЕЛК и НЕЛК, тамтамите на етническия фанатизъм ли се чуват? Петиция за oтменяне на 3-ти март като национален празник на България След Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Изкуството на Байрям Байрямали Деца в Кърджалийско ОДЗ си играят в мръсотия
ДпС на ДВЕ Крачки от кокЪла

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.