Новини  

Да се Ожениш в Турция или да Умреш в България!

0 Коментари
3534
10 дек 2018

Защо е изгодно да се ожениш в Турция?! 

Встъпването в брак е важно решение, което е част от живота на повечето хора. За жалост обаче, в днешно време то става все по-рядко или се случва по-късно в живота, тъй като за много хора празненството около това събитие и първите разходи за жилище се оказват непосилно скъпо. 

Не се отчайвайте!

Ако живеете в Турция, държавата ще ви подпомогне солидно и безвъзмездно. 

А, ако живеете в България, иницирайте и настоявайте и българското Правителство да спонсорира сватбите и първоначалните жилищни разходи на младите семейства в България. Все някога социалната система в България трябва да настигне тази в Турция,... нали!

От години насам, Турското Правителство солидно подпомага безвъзмездно всички младоженци и млади двойки в началото на съвместния им семеен живот. 

Финансовата помощ за младоженците, която от началото на годината беше в общ размер от 55 000TL(16 500лв.) считано от днес 10.12.2018г.вече е 65 000TL(21 000лв.) съобщава турската държавна телевизия TRT1. 

Плащанията са разпределени в две пера, като за всяко едно може да се кандидатства поотделно. Първото подпомагане от 7 500TL за човек е за „чеиза*“или непосредствените разходи за Сватбата и/или покупка на обзавеждане на новия дом на младоженците. Второто подпомагане от 25 000TL за човек е за подпомагане на новозакупеното жилище на младоженците. 

Условията на, които трябва да отговарят младоженците е да бъдат под 27 години и това да е първа женитба за тях.  

В случай, че само единият от младоженците отговаря на условията, той или тя пак имат право на безвъзмездната държавна помощ. 

Достатъчно е младоженците да подадат Заявления и да си отворят съответно една или две сметки, за получаване на държавната помощ за женитба. 

Турция е единствената страна в Света, която безвъзмездно подпомага милиони млади двойки при създаването на новото им семейство.  

Силната икономика на страната , и доста по-ефективната борба с корупцията позволяват заделянето на милиарди турски лири за това изключително ефективно социално плащане. 

Оказва се също, че да се ожениш в Турция е много по-изгодно отколкото да умреш в някои градове на България!

В София например вече едно гробно място струва над 10 000лв.

 

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 10 декември 2018 15:05
Сродни статии: Етнически националисти в кандидатските листи на ПП "Продължаваме Промяната" в гр.Кърджали Златна монета от Турско Сдружение на Изселници за шахматния гений Нургюл Салимова Пладнешки обир от фелдшер Бирсен и потулване по веригата Лидерът на НПСД Орхан Исмаилов почете най-младата жертва на възродителния процес – бебето Тюркян… ДПС пак се подигра с турците в Млечино, с песен за Питу Гули Австрия отмени забраната за забрадки в училища Кърджалийските Детски Градини Продължават да Просят Пари от Родителите Турция постигна рекорден автомобилен износ въпреки кризата 21 Октомври – "Празник на Кърджали" е гавра с местното турско население Геройски загиналите войници и предателството на командирите на Кърджалийския османски гарнизон
Да се Ожениш в Турция или да Умреш в България!

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.