Новини  

Хотел във Варна краде ток за хиляди лева

0 Коментари
3421
26 юни 2019

Екипи на ЕРП Север разкриха високотехнологична кражба на ток от варненски хотел, съобщават от дружеството. 

Нарушението е извършено от хотел във варненския квартал "Виница". Използвана е незаконно изградена схема, при която консумираните количества ток от хотела не се отчитали от електромера и съответно не се заплащали.

След анализ на потреблението на ток в района е установено, че част от разпределена електроенергия се губи. След няколко проверки е разкрита кражбата на ток от хотела. 

През последните години се отчита значително нарастване на кражбите на тока, уточняват от енергоразпределително дружеството. 

Статистиката сочи значителен ръст на софтуерните манипулации върху средствата за търговско измерване. 

През периода 2016 - 2018 година служителите на ЕРП Север са извършили над 525 000 проверки за нерегламентирано потребление на електрическа енергия. 

Разкрити са повече от 9 500 случая на манипулации с ток.

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: сряда 26 юни 2019 11:49
Сродни статии: Мюмюн Чолакоглу от концлагера Белене, осъди Българската прокуратура за бездействие Петиция за oтменяне на 3-ти март като национален празник на България ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Симпозиум за 30 годишнината от прогонването на турците от България Гръцките власти предупреждават за опасна зараза от комари Защо България не усвоява парите за ромите??? Време е за Билките Италия е пред фалит, ЕС иска да започне наказателна процедура Германия се нуждае от десетки хиляди тираджии СЕНЗАЦИЯ! Кърджали на Хасан Азис се побратими с общината на „Сивите Вълци" от Маниса
Хотел във Варна краде ток за хиляди лева

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.