Новини  

Хотел във Варна краде ток за хиляди лева

0 Коментари
3869
26 юни 2019

Екипи на ЕРП Север разкриха високотехнологична кражба на ток от варненски хотел, съобщават от дружеството. 

Нарушението е извършено от хотел във варненския квартал "Виница". Използвана е незаконно изградена схема, при която консумираните количества ток от хотела не се отчитали от електромера и съответно не се заплащали.

След анализ на потреблението на ток в района е установено, че част от разпределена електроенергия се губи. След няколко проверки е разкрита кражбата на ток от хотела. 

През последните години се отчита значително нарастване на кражбите на тока, уточняват от енергоразпределително дружеството. 

Статистиката сочи значителен ръст на софтуерните манипулации върху средствата за търговско измерване. 

През периода 2016 - 2018 година служителите на ЕРП Север са извършили над 525 000 проверки за нерегламентирано потребление на електрическа енергия. 

Разкрити са повече от 9 500 случая на манипулации с ток.

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: сряда 26 юни 2019 11:49
Сродни статии: ДПС пак се подигра с турците в Млечино, с песен за Питу Гули ДПС с мощна подкрепа за кандидата на ГЕРБ Байрам с посланиe за Великден... Мизерни 258 евро става нетната минимална заплата в България Турчин и албанец преговарят за България и Македония, но… Австрия отмени забраната за забрадки в училища Законни ли са глобите за маските в България? Етническата омраза в българските учебници и….плачевен резултат Истината за Нагорни Карабах Забраниха наргилетата на непълнолетни в България
Хотел във Варна краде ток за хиляди лева

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.