Новини  

Български етнически националисти гордо крачат към „кафявата чума*-фашизма

0 Коментари
2767
19 дек 2018

„Да бъдем турци и да говорим турски език е наше право, това е европейска ценност”… могат свободно да заявят турците в България, перефразирайки категоричния отговор на македонския премиер Зоран Заев, след поредната издънка на българския вицепремиер Каракачанов.  

Македонският професор Георги Спасов, също коментира безпричинните етнически нападки на Каракачанов и заяви, че изявлението на българския министър на отбраната е плод на страха, че с влизането на Македония в ЕС и НАТО, Каракачанов може да остане без парите от продажбата на български паспорти.

Само преди месеци ВМРО на Каракачанов, се беше противопоставил на законопроект на ДПС, който бил "поредния опит ... да даде правото на турски граждани и на техните деца, отказали се (бел. на ред.- по скоро прогонени при политики на етническо прочистване), от българските си паспорти, по силата на спогодби от средата на миналия век, да придобият отново правото да бъдат български граждани.”  

Тогава и Ангел Джамбазки се обърна към народните представители в 44-ото Народно събрание на Република България, с призива, че трябвало да се защитят българщината и българския интерес. Той смята, че именно те са били изправени "пред сериозно предизвикателство". 

ВМРО  било силно възмутено от опита да се дава гражданство на наследниците на български турци!!! 

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! Всичко това е ставало в период, когато „паспортната машина за пари” на ВМРО е работело с пълна пара* и стотици албанци-мюсюлмани от Македония и Косово доволно са превърнати в български граждани. Но,…за разлика от турците, македонските и косовски албанци явно са си платили на т.нар. български патриоти! 

Българското общество, почти не реагираха когато "патриота*" Валери Симеонов организира противоконституционно ограничаване на правото на завръщане в България на българските граждани живущи в Турция преди година и половина, и дори си позволи да бута възрастна туркиня. Българското общество някак проспа и вмъкването в правителството на етнически националисти и хора с открити крадливи намерения скрити под патетични възгласи за патриотизъм. Едва когато тези политически елементи цинично нападнаха и българските майки отглеждащи деца инвалиди, обществото усети, че на етническия националист родолюбието му е през ….. работа.     

„Кафявата чума дреме в утробата на Европа. 

В днешнеия свят все повече назрява необходимостта от обединен фронт срещу войната” казва генералният секретар на ФИР Улрих Шнайдер през 2011г.

  През 2017 стана ясно, че доста "български патриоти" също са заразени от фашистката идеология и дори не се свенят да публикуват хитлеристки поздрави в социалните мрежи.

 

  Сега българският министър на отбраната открито напада и се подиграва с етническия произход и на македонския народ.  

  Гражданите се опасяват, че утре тази ксенофобия и омраза към другите, към небългарите, под някаква форма може и да се официализира и да стане пак част от държавната политика на България…

 И тогава КОЙ ще понесе отговорността за поредната национална катастрофа на България???

 На снимката: Порталът на казармите на Първи конен полк през 1942г.

 

 

rodopite.net

0.0
Последна актуализация на:: сряда 03 юли 2019 14:49
Сродни статии: Етнически националисти в кандидатските листи на ПП "Продължаваме Промяната" в гр.Кърджали Орхан Исмаилов от гроба бебето Тюркян: „Новото правителство обслужва ДПС. Българските турци са и... Етническата омраза в българските учебници и….плачевен резултат Свещен Коран на български и в Кърджалийската джамия От стетоскопите на ТЕЛК и НЕЛК, тамтамите на етническия фанатизъм ли се чуват? Резилът в българските болници… Българският Парламент е отказал помощ от 100 лв. и на майката на Ботев! Език на омразата и гафове на български политици Обединени Турски и Български чети разбиват 1000 Сръбския аскер при Валандово… Български медии се подиграват дори с протестите на гражданите...
Български етнически националисти гордо крачат към „кафявата чума*”

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.