Новини  

Бивши ДС агенти от телевизия СКАТ пак КЛЕВЕТЯТ

0 Коментари
2040
07 фев 2018

ЖАЛБА ЗА КЛЕВЕТА СРЕЩУ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ

Гражданинът от Кърджали- Дурмуш Арда, член на Упревителен Съвет на НПО, сезира Прокуратурата за „клевета и обида, срещу името и честта” му, след като беше обвинен в националния ефир на телевизия СКАТ, в организиране на  „…митинг в подкрепа чест годишнината от победата на бащицата Ердоган, демокрацията и т.н.”, от водещия Любомир Желев, в предаването „Край Босфора” от средата на Януари, 2018г.

Бившият сътрудник на тайните служби на тоталитарния режим- Любомир Желев, дори призовава Дурмуш Арда, да бъде „…съден от общественото мнение и прокуратурата на страната.” Той обвинява гражданина от Кърджали в мобилизиране на „…15-16 годишни непълнолетни деца, на площада в Кърджали пред Турския театър…”.” Тука трябва да отбележим обаче, че не е известно в Кърджали днес да има „Турски театър”.

  В своята Жалба до Главния Прокурор, Дурмуш Арда посочва, че въпреки законното си право да организира митинги и протести, като гражданин никога досега не се е възползвал от това си право. Той също подчертава, че никога не е ангажирал непълнолетни, дори и собствените си деца за каквото и да е участие в митинги. Относно конкретната клевета от телевизия СКАТ и Любомир Желев, жалбоподателят подчертава, че във въпросните дати, за които говори Л.Желев, той дори не е бил в пределите на България, защото на 14 юли, миналата година придружавал един от синовете си, който се оперирал в болницата на Медицинския факултет в Одрин, а точно на 15 юли - миналата година, били изписани от болницата.  Кърджалиецът, изразява мнение, че водещият Л. Желев най-вероятно получава и изпълнява отнякъде „…заповеди  за очерняне, клеветене и натиск срещу представителите на етническите турци в България”. Дурмуш Арда подчертава, че „Тази дискриминация на телевизия СКАТ насочена срещу нас турците в България е систематична”.

 Очаква се Главна Прокуратура да се произнесе по Жалбата за „клевета и обида, срещу името и честта” на гражданина- Дурмуш Арда от Кърджали.

 

Последна актуализация на:: сряда 07 февруари 2018 18:26
Сродни статии: Мюмюн Чолакоглу от концлагера Белене, осъди Българската прокуратура за бездействие Турци и българи се сплотяват срещу "зловеща сила" в Търново през 1833 г. От стетоскопите на ТЕЛК и НЕЛК, тамтамите на етническия фанатизъм ли се чуват? След Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Изкуството на Байрям Байрямали Деца в Кърджалийско ОДЗ си играят в мръсотия Златото поскъпна до 6 годишен рекорд ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език Намаляването на ДДС-то било вредно в България!? Хотел във Варна краде ток за хиляди лева
Бивши ДС агенти от телевизия СКАТ ПАК КЛЕВЕТЯТ

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.