Новини  

Врачката-гадателка баба Амет Дуганка?!

0 Коментари
5336
12 фев 2018

Спецполицаи пазят от години най-известната врачка и гадателка на Балканите- баба Амет Дуганка в "сараите" в Банкя. След като една бивша ДпС депутатка-Фатме Иляз, официално стана гадателка и ясновидка http://epicenter.bg/article/Bivsha-deputatka-stana-ekstrasens/138590/2/0 , то т.нар. Амет Дуганка отдавна се занимава с политическо шарлатанство и най-различни други далавери използвайки партията си ДпС и "обръча от фирми", който напоследък взе да изчезва. 

Нали именно агентчето Амет, преди 25 години пророкува, че пътят на България за Европа минавал през Босфора- демек Истанбул. И ето поредното правителство ще падне до има няма 3 седмици пак поради… „Истанбулската конвенция”.

Много хора в Кърджали, вярвайки във ясновидските способности на Амет Дуганка, съзират това и непременно искат да си запишат, час за прием при ясновидеца и врачката от „сараите” в Бояна, за да го попитат за числата от тотото (на Пеевски) или кога ще е следващото земетресение.

  Преди 118г. великият български политик и истински родолюбец (а не етнически националист като Валери или Волен)- Стефан Стамболов също предупреждава, че ключовете на българската външна политика са в Истанбул. 118 години по-късно трябва да признаем, че и някои от ключовете на вътрешната ни политика са в Истанбул.

  17-тата икономическа сила в света- Турция търси само взаимноизгодно сътрудничество със своята бедна и силно корумпирана съседка България в областта на икономиката, търговията и туризма. Точно с такива конкретни проекти и инвестиционни намерения за стотици милиони евро беше дошъл и турският премиер А. Давутоглу преди 3 години в България. Тези инвестиционни намерения бяха дискутирани на тристранна среща между двамата премиери- Давутоглу и Борисов в присъствието на Л. Местан, като представител на турците и мюсюлманите в България и преводач. На срещата турският премиер, представи желанието на турския бизнес за инвестиции с безлихвен заем за стотици милиони евро в био-животновъдството и био-земеделието в бедните и селскостопански райони, като Родопите, Лудогорието и Благоевградско и гарантирано изкупуване на продукцията от 80-милионния турски пазар, т.е. съвсем нормални напълно Европейски намерения за инвестиции в производството и икономически растеж и повишаване стандарта на живот в България.

 Малко хора знаят, че именно тази среща беше повратен момент в българския политически живот.

Тази открита позиция за инвестиции в бедните райони, които са с преобладаващо мюсюлманско население обаче, никак не се понрави на управляващата задкулисна тъмна  фашизирана сила в България. Веднага се задействаха основни играчи, като Ахмед от „сараите” в Бояна и етническите националисти, които на момента изгониха Л. Местан, а всички български медии се "обединиха" в невиждана тюркофобия и ислямофобия, като телевизионните канали от сутрин до вечер са окупирани все от полу-пияни тоталитарни ДС служители, които хулят и плюят по всичко турско и мюсюлманско, Президентът на Р.Турция, който хвърля огромни усилия и  милиони евро за ремонт на десетки български църкви, постоянно е наричан „диктатор” и „султан”, а който се осмели да каже, че не е имало „турско робство”, дори и министър да е, веднага бива изритан и смачкан. 

Защо бедна България толкова се уплаши, че съседна Турция иска да инвестира милиони евро в бедните и селскостопански райони??? 

КОЙ има интерес, хората в България да си останат бедни и да бягат от страната с еднопосочни билети???    

Инвестициите и производството не са ли истински Европейски ценности?

Отговорът на тези въпроси разкрива истинското лице на управляващите държавата политици или на задкулисната държава в България. 

Но, да се върнем на един от основните играчи на това задкулисие- Ахмед от „сараите” в Бояна, който в разгара на тази съвсем ненужна, но яростна антитурска пропаганда показа изключителната си ненавист и омраза към Турция и всичко турско и по този начин дори заслужи още един медал от своите приятели бивши комунистически ДС агенти. Ахмед отиде и по напред, като на последните парламентарни избори включи в листите на ДпС, открити етнически националисти като Слави Бинев. Под давлението на Ахмед, дори и кмета на Кърджали "участва" през лятото на 2017г. в организиране на конкурс за манекенки точно пред Медресето в Кърджали, което понастоящем е присвоено от държавата и се ползва като музей. 

Разбира се омразата никога не е еднопосочна. Такива са законите на физиката. И след толкова яростна, дълга и безсмислена анти-Турска пропаганда, ДпС изгуби половината си електорат и усети, че силно губи почва под краката си, и тези дни пак започна да изпраща свои емисари в Турция, които се кланят в мавзолея на Ататюрк и вероятно пак молят да им се простят греховете. Разбира се делегациите са без основния спонсор на партията- Пеевски, който по разбираеми общоизвестни причини, вероятно ще бъде почерпен с бяло сладко ако стъпи на турска територия.  
ДпС обаче,
от 20 години е окупирано точно от хора продукт, на тоталитарния режим. Не е тайна, че на върха на тази партия са се разположили бейлер-бейски около 5 бивши кадри на ДС а вероятно и настоящи храненици на тайните служби.
Ние Турците и Мюсюлманите в България, обаче знаем, че пътят на анти-доганизацията у нас също тръгна от Босфора. Хаберът е пратен, а българските турци и мюсюлмани трябва сами да решат дали искат да бъдат крепостни роби или свободни и равноправни с всички други граждани?!

rodopite.net

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 02 април 2018 17:45
Сродни статии: Османските паметници в България чакат да бъдат съживени Статут: Паметник на културата – защита или прокоба??? ПОЗОР: ДПС и ГЕРБ издигнаха паметник на възродителя Кубадински в Лозница Журналист от Комунизма Поругава Паметта на Турците в Кърджалийско Баба от София даде 420 000 лева на "полицаи*", пенсионер даде 600 000 евро! Позор за паметта на героите, или история с много... ???
Врачката-гадателка баба Амет Дуганка?!

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.