Новини  

Алкохолик ли е председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер?!

0 Коментари
1499
02 апр 2018

Алкохолик ли е председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер?! 

Три чаши коняк, вместо десерт… 

Жан-Клод Юнкер, който е начело на европейското правителство, нерядко се определя дори и като скандална с поведението си личност. Според мнозина в Страсбург и Брюксел, Юнкер рядко е стабилен, и то в буквален смисъл. 

На среща на високо ниво в Женева по кипърския проблем миналата година Жан-Клод Юнкер бе видян да залита и да се блъска в мебелите, а медиите из цяла Европа го обявиха за здраво почерпен и закоравял пияница.
„Ама аз не съм пиян, така си ходя, залитайки“ – оправда се след фиаското в Женева Юнкер.
 

Той обясни близките си срещи с мебелировката в Женева със стара травма, която повредила вестибуларния му апарат!  

Според евробюрократи обаче веселият Юнкер редовно е в такова състояние и това далеч не се дължи на травма, а на систематичната употреба на алкохол.
„Дължи се на коняка, който Юнкер пие и за закуска“ – изригна преди време британският опозиционер на ЕС, Найджъл Фараж, с когото Жан-Клод често влиза в словесни схватки.
 

Преди две години френският вестник "Либерасион *" хвърли нова светлина върху слуховете, че председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер има проблеми с алкохола.  

Тогава Юнкер се беше оправдал със стара травма на крака, която от време на време го принуждавала да хване някого под ръка, за да запази равновесие!? Колкото до разкрепостеното му на моменти поведение, коментарът на люксембургския политик бил следният :"Ако не се държиш по стандартния калъп, те обявяват или за луд, или за алкохолик ". 

Председателят на ЕК и тогава беше изказал раздразнението си от упорстващите слухове за прекомерното му пиене и ги определил като "кампания за дестабилизиране"!? 

 Репортерът на "Либерасион *"- Жан Катрмер, не коментира достоверността на думите на събеседника си, но отбелязва, че и по време на техния разговор председателят на Еврокомисията обърнал "четири чаши шампанско, придружени от най-обикновена салата"!? 

Репортерът също си припомня по-отдавнашен обяд с Юнкер, по онова време още премиер на Люксембург, след който Юнкер заместил десерта с три чаши коняк. 

61-годишният председател на ЕК казал още в своя защита: "Смятате ли, че още щях да съм на поста си, ако пиех коняк от сутринта". 

Както е известно, голяма част от българските политици, също са алкохолици, което понякога сигурно "улеснява*" разговорите на маса с европейските политици и вземането на „трезви*” решения за политиката и съдбата на Европа!  

Не е рядкост обаче, пак под влиянието на алкохола и снощната ракия, бивши и настоящи български дипломати, вкл. консули и министри, от екрана на националните ни телевизии, систематично и безпричинно да изригват омраза срещу Турция и срещу турците и мюсюлманите!  

 

 Влиянието на алкохола върху човешкия организъм

Алкохолът* (eтиловият алкохол) е мастно наркотично вещество, което действа върху клетките на живите организми и ВЛИЯЕ разрушително на почти всички човешки органи, но особено силно изразени са промените в човешкия мозък. Съвременните методи за изследване на мозъка - .. PET, ядрено-магнитен резонанс, електроенцефалография, биохимични анализи ясно показват увреждането на нервните клетки. 

След обилната употреба на алкохол той се абсорбира в кръвта и отровата се натрупва в мозъка, унищожавайки първо мозъчната кора. Един от механизмите на увреждане са нарушения в микроциркулацията и метаболизма на нервните клетки. Състоянието на хипоксия (недостиг на кислород) се възприема от човека като един от компонентите на опиянението. 

Всичко това може да бъде придружено от чувство на еуфория и усещането, че всички натрупани проблеми вече са решени. Това е следствие както от настъпилите невромедиаторни нарушения, така и от влошаване на възприеманата информация, нарушаване на връзките между различните мозъчни структури. 

Понижените реакции при алкохолна интоксикация са ярък показател за това. 

А проблемите, както и преди, си остават не само нерешени, но и се задълбочават. Изследванията показват, че сънят в нетрезво състояние се различава от нормалния сън и е по-близо до загубата на съзнание при анестезия. Това е резултат от нарушения в неврохимичните процеси в мозъка и понякога може да доведе до алкохолна кома Промените в мозъка по време на злоупотреба с алкохол може да се сравнят с травмите на главата : водят до загуба на някои от мозъчните функции и до дисфункция на централната нервна система като цяло. 

Алкохолът прави психиката нестабилна с прояви на резки промени в настроението, раздразнителност, внушаемост, неувереност, намаляване на потентността, нарушения на съня, влошаване на паметта и вниманието. 

Промените в характера се проявяват с егоцентричност, грубост, недоверие, често с прекалена самоувереност и самодоволство, склонност към просташки хумор. 

Не само за специалистите, но и за близките хора са съвсем ясно видими отделните елементи на деградация на личността Ежедневието е белязано от упадък на морала - .. Безразличие към работата, семейството, близкото обкръжение Промените в мозъка се увеличават с честотата и количеството на приема на алкохол. 

Почти всеки знае, че прекомерната употреба на алкохол води до преждевременно стареене. 

Кожата, косата, ноктите на такива хора са ясен показател за стареене, но по-изразени са промените във всички вътрешните органи на човека.

 

rodopite.net 

http://rodopite.net/blog/piiani-dps-ari-si-svaliat-gashtchitie-v-krdzalijsk/

 

 

 

0.0
Последна актуализация на:: понеделник 02 април 2018 14:30
Сродни статии: Геройски загиналите войници и предателството на командирите на Кърджалийския Османски Гарнизон Коронавируса в България и ... Сръбска Музика От стетоскопите на ТЕЛК и НЕЛК, тамтамите на етническия фанатизъм ли се чуват? Петиция за oтменяне на 3-ти март като национален празник на България След Турците и Македонците са против честването на 3-ти Март, като „национален празник" Изкуството на Байрям Байрямали Деца в Кърджалийско ОДЗ си играят в мръсотия Българинът бил нискоефективен и трябвало да бачка повече Златото поскъпна до 6 годишен рекорд ДПС-Кърджали от 6 месеца не дава отговор за стая за изучаване на Турски език
Алкохолик ли е председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер

Нямате коментари все още...

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.